Klikgebit en kunstgebitreparatie

Voor reparatie aan uw kunstgebit, klikgebit, plaatje of frame kunt u maandag t/m vrijdag terecht in onze praktijk op de Bernissestraat 12 a in Amsterdam. De meeste reparaties kunnen in een uur klaar zijn. Een enkele keer is het nodig eerst een afdruk te maken en zal het repareren wat langer duren. Lijm, vijl of schuur niet aan uw prothese, het repareren wordt erdoor bemoeilijkt.

Voordelen van klikgebit en kunstgebit reparatie bij Tandartsenpraktijk Broekman-Teggelaar Amsterdam:

  • Snel geholpen
  • Reparatie vaak binnen 1 uur klaar
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Specialisten op gebied van maken en repareren van kunstgebit en klikgebit

Meer dan 25 jaar is onze praktijk gevestigd in Amsterdam, waar wij ons gespecialiseerd hebben in het maken en repareren van kunstgebitten, klikgebitten en partiële protheses. Wij maken en repareren uw prothese in eigen beheer, maatwerk met de individuele wensen van u als klant vooropgesteld. Ons laboratorium is gesitueerd in de Rivierenbuurt in Amsterdam.

Kosten kunstgebit reparatie of klikgebit

Vanaf 1 januari 2017 wordt een reparatie van een volledig kunstgebit of klikgebit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt ook de overige 10 % eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoed.

Bent u bij ons ingeschreven? Dan kunt u ons een passender advies over de kosten vragen.

Het wettelijk eigen risico ( in 2017 € 385,- per kalenderjaar)is van toepassing op alle vergoedingen die plaats vinden vanuit de basisverzekering. Vergoedingen uit de aanvullende verzekering vallen buiten het wettelijke eigen risico.

Kosten reparatie plaatje of frame (partiële prothese)

Een reparatie van een plaatje of frame wordt meestal gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Dus niet vanuit de basisverzekering, waardoor u ook niet eerst een eigen risico heeft. Heeft u geen tandartsverzekering dan vragen wij u de nota direct te voldoen. U kunt bij ons pinnen.