Happen hoeft niet meer

In plaats van het afdrukken nemen, gebruiken we nu de iTero mondscanner. Wij scannen uw gebit en sturen de 3-dimensionale digitale beelden naar ons laboratorium om uw werkstuk te laten maken. De mondscanner kan niet gebruikt worden voor het aanmeten van gebitsprotheses.

020 642 7255 Inschrijven

Voordelen

  • Kwaliteitsverbetering pasvorm van kroon- en brugwerk
  • Comfortabeler en sneller
  • Hygiënischer en milieuvriendelijker

De Itero mondscanner helpt ons in het nieuwe digitale tijdperk binnen de tandheelkunde het hele productieproces te verbeteren. Een aantal onnauwkeurigheden wordt uitgesloten zoals het vertrekken of krimpen  van een afdruk, het uitzetten van gips  Maar ook zijn de digitale beelden van uw kies zo uitvergroot dat we kritischer kunnen kijken naar ons eigen handelingen.

Door de iTero –mondscanner kan de tandarts blijven samenwerken met het Amsterdamse laboratorium Excent. De kroon wordt niet direct aan de stoel vervaardigd, hierdoor kunnen we van de expertise van de tandtechnicus en alle mogelijke materiaalkeuzes gebruik maken. Voor elke kroon, brug of facing wordt er door u , de tandarts en de technieker samen de beste keus gemaakt.

Er wordt Nederlands techniekwerk vervaardigd!

 

Onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid

De tandartspraktijk is gelegen in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar
Bernissestraat 12A
1079 ZW Amsterdam

Telefoonnummer: 020 642 7255
Mail: info@tandartsrivierenbuurt.nl