Klikgebit en kunstgebitreparatie Amsterdam

Voor reparatie aan uw kunstgebit, klikgebit, plaatje of frame kunt u van maandag t/m vrijdag terecht in onze praktijk op de Bernissestraat 12 A in Amsterdam. Hier staan onze tandtechnici voor u klaar om uw gebitsprothese weer perfect te krijgen. Tandartspraktijk Broekman-Teggelaar is al meer dan 25 jaar gevestigd in Amsterdam, waar wij ons gespecialiseerd hebben in het maken en repareren van kunstgebitten, klikgebitten en partiële protheses (plaatjes en frames). We maken alles in eigen beheer met de individuele wensen van u als klant vooropgesteld.  Bij de meeste reparaties bent u al binnen een uur klaar!

  • Snel geholpen
  • Reparatie vaak binnen 1 uur klaar
  • Meer dan 25 jaar ervaring met tandprotheses
  • Specialisten op het gebied van maken en repareren van kunst- en klikgebit.

Is uw klikgebit of kunstgebit toe aan rebasing, reparatie of vervanging? Bel ons dan op 020 642 7255 en maak direct een afspraak.

020 642 7255 Afspraak maken

Gratis klikgebit of kunstgebit check

Weet u niet zeker of uw klik- of kunstgebit toe is aan een reparatie of rebasing? Maak een gratis afspraak om uw prothese te bekijken. In een vrijblijvend consult controleert onze tandtechnicus uw gebitsprothese na en bespreekt wat voor u de beste vervolgstap is. Vul het formulier in door op onderstaande knop te drukken of bel naar tandartspraktijk Broekman-Teggelaar.

Gratis prothese check 020 642 7255

Kosten klik- en kunstgebit reparatie

Het repareren van het kunstgebit of klikgebit hoeft niet duur te zijn. De meeste kosten worden namelijk gedekt in de basisverzekering. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, worden gebitsprotheses en de reparaties zelfs volledig vergoed.

Vanaf 1 januari 2020 wordt een reparatie van een volledig kunstgebit of klikgebit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Dit geldt ook voor het rebasen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt ook de overige 10 % eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoed.

Het wettelijk eigen risico bedraagt sinds 2020 € 385,- per kalender jaar. Dit is van toepassing op alle vergoedingen in de basisverzekering. De vergoeding uit de aanvullende verzekering valt buiten het eigen risico.

We adviseren altijd om contact op te nemen met uw verzekeraar om te bepalen wat uw aanvullende verzekering is. Het kan namelijk zijn dat de kosten van de reparatie volledig vergoed kunnen worden.
Wanneer u klant bij ons bent, kunt u een passend advies aanvragen over de te maken kosten.

Kosten reparatie plaatje of frame (partiële prothese)

Een reparatie van een plaatje of frame wordt meestal gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Dus niet vanuit de basisverzekering, waardoor u ook niet eerst een eigen risico heeft. Heeft u geen tandartsverzekering dan vragen wij u de nota direct te voldoen. Het is mogelijk om bij ons te pinnen.

Onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid

De tandartspraktijk is gelegen in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar
Bernissestraat 12A
1079 ZW Amsterdam

Telefoonnummer: 020 642 7255
Mail: info@tandartsrivierenbuurt.nl

Contact

Voor reparaties aan uw klik- of kunstgebit, neemt u contact met ons op via 020 642 7255 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.