Onze tandartspraktijk

Tandartspraktijk Broekman-Teggelaar is een moderne tandartspraktijk in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Onze teamleden werken nauw samen om u een optimale behandeling te geven.

  • Geen doorverwijzingen door samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus
  • Persoonlijke behandelplannen waarbij we uw wensen centraal stellen
  • Focus op gebitsbewustheid en preventieve zorg

020 642 7255 Inschrijven

Tandheelkunde voor het hele gezin

Vanuit onze eerste vestiging in de Rijnstraat zijn we uitgegroeid tot een moderne praktijk met 3 behandelkamers en een tandtechnisch laboratorium.

Daarom zijn we nu gevestigd in een mooi nieuwbouwpand in de Bernissestraat, waar momenteel alle patiënten behandeld kunnen worden.   In onze praktijk kunt u met het hele gezin terecht voor de verzorging, restauratie of verfraaiing van uw gebit.

Kinderen
Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom in de praktijk. Het is belangrijk om kinderen al vroeg kennis te laten maken met de tandarts. Behandelingen zijn op deze leeftijd vaak niet nodig, maar door al vroeg de basis te leggen voor het vertrouwen hebben kinderen op latere leeftijd vaak  minder moeite met het tandartsbezoek.

Studenten
De praktijk ligt op een ideale locatie voor Amsterdamse studenten. De praktijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de stations Amsterdam Amstel en Amsterdam Rai liggen vlakbij. De praktijk ligt op loopafstand van de Hogeschool van Amsterdam.

Ouderen
Er is (uniek in Amsterdam) voldoende parkeergelegenheid voor de deur, dit maakt onze praktijk goed toegankelijk voor ouderen. De tandartspraktijk en het tandtechnisch laboratorium bevinden zich onder één dak. Dit maakt de praktijk uitermate geschikt voor ouderen die tandheelkunde en tandtechniek moeten combineren.

Ons doel

Ons gezamenlijk doel is een goede patiëntenzorg voor jong en oud, met ruimte voor kwaliteit en een fijne sfeer. Samen met u kunnen we er alles aan doen om uw gebit gezond te houden. Naast onze behandelingen maken we u gebitsbewust en motiveren we u tot goede mondzorg. Hierbij is het mogelijk dat we, in overleg met u, een persoonlijk behandelplan opstellen.

Ons team
Om dit doel te behalen werken in onze tandartspraktijk  tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en tandtechnici nauw samen.  Maak kennis met ons team op de teampagina.

Klachtenregeling
klik hier voor informatie

Het team

Maak kennis met onze tandartsen.

Contact

De tandartspraktijk is gelegen in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar
Bernissestraat 12A
1079 ZW Amsterdam

Telefoonnummer: 020 642 7255
Mail: info@tandartsrivierenbuurt.nl