Tandartsbehandelingen

Tandartspraktijk Broekman-Teggelaar biedt u vrijwel alle tandheelkundige zorg vanuit de praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Maak een afspraak of schrijf u in bij onze praktijk via onderstaande buttons.

020 642 7255 Inschrijven

U kunt bij onze tandartsen, tandtechnici of mondhygiënisten terecht voor de volgende behandelingen:

Controle

Tijdens een controlebehandeling bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar wordt de algemene staat van uw gebit gecontroleerd. De tandarts controleert het gebit op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontsteking. Het behandelplan voor uw gebit wordt gebaseerd op deze controles.
Wij adviseren dat u minimaal twee keer per jaar de praktijk bezoekt voor een controlebehandeling.

Tanden bleken

Bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar worden uw tanden op een veilige en verantwoorde manier gebleekt. Door de thuisbleekmethode van onze tandarts worden uw tanden geleidelijk een aantal tinten witter. Een groot deel van de behandeling gebeurt bij deze methode thuis, u hoeft dus niet elke dag naar de tandarts.

Tanden bleken is mogelijk voor vrijwel ieder gebit. De tandarts adviseert u graag over de mogelijkheden. Wilt u meer informatie, lees dan de pagina over tanden bleken.

Mondhygiënist

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom heeft tandartspraktijk Broekman-Teggelaar professionele mondhygiënisten in dienst.

U kunt bij onze mondhygiënisten terecht voor preventieve mondhygiëne en klachtenbehandeling. Wilt u meer informatie, lees dan de pagina over de mondhygiënist.

Volledig kunstgebit of klikgebit

Het tandtechnisch laboratorium van tandartspraktijk Broekman-Teggelaar is gespecialiseerd in het maken van een kunstgebit of klikgebit. Doordat wij uw prothese in eigen beheer maken bieden wij altijd een oplossing op maat voor uw gebit. Door het rechtstreekse contact tussen tandarts en tandtechnicus hoeft u uw verhaal niet twee keer te doen. Wij zorgen voor de best mogelijke oplossing voor uw gebit. Wilt u meer informatie, lees dan de pagina over een kunstgebit of klikgebit.

Witte vullingen

Een gaatje in een tand of kies kan met verschillende materialen gevuld worden. Bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar wordt gewerkt met witte vullingen. Deze vullingen zijn tandkleurig en daardoor nauwelijks te onderscheiden van uw eigen tanden en kiezen.

Kronen en bruggen

De tandartsen bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van een kroon of brug. Ons kroon- en brugwerk wordt vervaardigd door Excent, een Amsterdams laboratorium. Al het techniekwerk dat gebruikt wordt in onze tandartspraktijk wordt dus vervaardigd in Nederland. U krijgt bij onze praktijk geen Chinese kronen en bruggen van mindere kwaliteit en u werkt ook niet ongewild mee aan uitbuiting van werknemers uit Derde wereldlanden.

Digitale mondscanner

Bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar maken we gebruik van moderne apparatuur, waaronder de iTero-mondscanner. Bij ons wordt uw gebit dus gescand en u hoeft niet meer te happen voor een gebitsafdruk. Wilt u meer informatie, lees dan de pagina over de iTero-mondscanner.

Andere behandelingen

Bovenstaande behandelingen zijn veelvoorkomende behandelingen bij onze praktijk. Onze tandartsen, tandtechnici en mondhygiënist kunnen u echter van dienst zijn bij vele andere behandelingen, bijvoorbeeld:

  • Plaatjes en frames
  • Sport gebitsbeschermer
  • Splinten
  • Snurkbeugels

Bij tandartspraktijk Broekman-Teggelaar maken wij een behandelplan op maat. Dit plan bestaat uit een volledig pakket aan mondzorg, gebaseerd op wensen. Neem contact op met onze praktijk via 020 642 7255 of via het online contactformulier.

Onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid

De tandartspraktijk is gelegen in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar
Bernissestraat 12A
1079 ZW Amsterdam

Telefoonnummer: 020 642 7255
Mail: info@tandartsrivierenbuurt.nl