Kunstgebit / Klikgebit in Amsterdam

Heeft u vragen of problemen met uw kunstgebit? Neem contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen welke mogelijkheden er voor u zijn.

020 642 7255 Inschrijven

Eerste prothese

De eerste prothese is een immediaat-prothese. Na het trekken van tanden en kiezen wordt het van te voren gemaakte kunstgebit direct geplaatst. Het dient op dat moment tevens als een wondverband. Dan volgt de nazorg en zullen de protheses na enige tijd weer passend gemaakt worden. Dit doen we omdat de eerste maanden uw kaken snel van vorm veranderen.

Kunstgebit

Na enige bezoeken aan onze praktijk beoordelen we samen met u nauwkeurig de in was gemaakte proefprothese. De kleur en stand van de tanden. Of de kiezen goed op elkaar staan en of de prothese u goed staat. Als alles goed is, wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Met onze nazorg zullen we u zo goed mogelijk begeleiden tijdens de periode van gewenning. Lees meer

Klikgebit

Als uw kaak geslonken is en u daardoor last heeft van een loszittende of pijnlijk kunstgebit, is een klikgebit vaak een goede oplossing. In samenwerking met onze vaste implantoloog wordt er beoordeeld of dit een goed alternatief voor u is. Na het implanteren kunt u uw oude prothese dragen tijdens het vastgroeien van de implantaten, daarna maken wij voor u het klikgebit. Lees meer

De levensduur van een kunstgebit is gemiddeld vijf tot acht jaar. Mochten er dringende redenen zijn om het eerder te vervangen dan kan er een aanvraag worden ingediend bij uw verzekeringsmaatschappij. Het is verstandig uw kunstgebit om de twee jaar te laten controleren.

Onze tandartspraktijk in Amsterdam Zuid

De tandartspraktijk is gelegen in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid.

Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar
Bernissestraat 12A
1079 ZW Amsterdam

Telefoonnummer: 020 642 7255
Mail: info@tandartsrivierenbuurt.nl